Image

Mikropuristamo


Mikropuristamomme Ruotsin Tumbassa on Råsaftin luomisen sydän. Puristamo on täysin ainutlaatuinen ja sitä on kehitetty useiden vuosien aikana. Jalostamme jatkuvasti erilaisia vaiheita ja menetelmiä, joita tarvitaan parhaan raaka- ja tuoremehun luomiseen. Mehuun menevien eri raaka-aineiden käsittelyn, puristamisen ja sekoittamisen ymmärtäminen on ehdottoman tärkeää maun, aromin, koostumuksen, värin ja ravintosisällön kannalta.
Se, että olemme päättäneet olla käsittelemättä mehujamme millään tavalla, on ollut kaikkea muuta kuin helpoin tapa valmistaa mehua. Mutta meillä ei koskaan voisi olla muuta tapaa.
Olemme todellisia mehunörttejä ja ylpeitä siitä!

RAAKA-AINEISTA MEHUKSI

Meidän raaka-aineet - rasaft.fi/mikropuristamo

Meidän raaka-aineet

Mehujemme valmistuksessa käyttämämme raaka-aineet ovat maun, aromin, koostumuksen, värin ja ravintosisällön kannalta ratkaisevia, joten osto-osastollamme kuluu paljon aikaa kauden parhaiden raaka-aineiden etsimiseen. Hedelmien ja vihannesten makuominaisuudet vaihtelevat sen mukaan, milloin niitä ostetaan ja puristetaan. Mehujemme maku vaihtelee siis hieman vuoden aikana ja on siten yhtä elävä kuin luonto itse!

Pesu

Kun raaka-aineet saapuvat puristamollemmeTumbassa, ne menevät ensimmäisenä pesuun. Olemme kehittäneet räätälöityjä pesulinjoja erilaisille hedelmille ja vihanneksillemme varmistaaksemme lian ja bakteerien poistamisen, jotka muuten päätyisivät mehuihin ja siten vaikuttaisivat makuun ja laatuun. Erilaisia raaka-aineita on käsiteltävä ja pestävä eri tavoin, jotta ne eivät vahingoitu ennen puristamista.

pesu -  rasaft.fi/mikropuristamo

pesu -  rasaft.fi/mikropuristamo
puristaminen  rasaft.fi/mikropuristamo

Puristaminen

Aloitetaan mehustaminen! Puristamme Råsaftia kolme kertaa viikossa ja käytämme kolmea erilaista kylmäpuristusmenetelmää puristettavasta raaka-aineesta riippuen. Kylmäpuristus on hellävarainen puristusmenetelmä, jonka avulla saamme jokaisesta yksittäisestä raaka-aineesta mahdollisimman paljon makua, ravinteita ja kuituja. Meillä on vuosien varrella kertynyt paljon kokemusta, jota käytimme tämän puristusmenetelmän hiomiseen.

Jäähdytys ja sekoittaminen

Seuraavassa vaiheessa vastapuristettu mehu sekoitetaan ja jäähdytetään. Puhtaita hedelmä- ja vihannesmehuja jäähdytetään erillisissä jäähdytyssäiliöissä n. 2 asteeseen ennen kuin sekoitetaan valmiisiin mehuihin ainutlaatuisten reseptien mukaan. Mehun pitäminen jäähdytettynä koko tuotannon ajan on äärimmäisen tärkeää luonnollisten mikro-organismien lisääntymisen estämiseksi ja siten myös raakamehun maun, värien, ravintosisällön ja koostumuksen varmistamiseksi.

Jäähdytys ja sekoittaminen - rasaft.fi/mikropuristamo

Jäähdytys ja sekoittaminen - rasaft.fi/mikropuristamo
Pullotus - rasaft.fi/mikropuristamo

Pullotus

Ennen kuin voimme toimittaa valmiin mehun lähimpään myymälään, pullotamme tuorepuristetun mehun pulloihimme ja laitamme oikean etiketin oikeaan makuun. Nyt mehu on vihdoin valmis!

Jakelu

Viimeinen vaihe ennen kuin pääset nauttimaan Råsaftista on, että omat jakelijamme ajavat mehut kauppaan, kahvilaan tai hotelliin. Näin varmistamme, ettei kylmäketju katkea ja että mehua käsitellään oikein, kunnes se saapuu kauppaan. hylly. Raakamehu on tuoretuote ja siksi sitä on säilytettävä alle 4 asteessa, jotta kaikki luonnolliset ominaisuudet säilyvät.

Jakelu - rasaft.fi/mikropuristamo

Jakelu - rasaft.fi/mikropuristamo
Meidän raaka-aineet - rasaft.fi/mikropuristamo

Meidän raaka-aineet

Mehujemme valmistuksessa käyttämämme raaka-aineet ovat maun, aromin, koostumuksen, värin ja ravintosisällön kannalta ratkaisevia, joten osto-osastollamme kuluu paljon aikaa kauden parhaiden raaka-aineiden etsimiseen. Hedelmien ja vihannesten makuominaisuudet vaihtelevat sen mukaan, milloin niitä ostetaan ja puristetaan. Mehujemme maku vaihtelee siis hieman vuoden aikana ja on siten yhtä elävä kuin luonto itse!
Raaka-aineiden pesu -  rasaft.fi/mikropuristamo

Pesu

Kun raaka-aineet saapuvat puristamollemme Tumbassa, ne menevät ensimmäisenä pesuun. Olemme kehittäneet räätälöityjä pesulinjoja erilaisille hedelmille ja vihanneksillemme varmistaaksemme lian ja bakteerien poistamisen, jotka muuten päätyisivät mehuihin ja siten vaikuttaisivat makuun ja laatuun. Erilaisia raaka-aineita on käsiteltävä ja pestävä eri tavoin, jotta ne eivät vahingoitu ennen puristamista.
puristaminen  rasaft.fi/mikropuristamo

Puristaminen

Aloitetaan mehustaminen! Puristamme Råsaftia kolme kertaa viikossa ja käytämme kolmea erilaista kylmäpuristusmenetelmää puristettavasta raaka-aineesta riippuen. Kylmäpuristus on hellävarainen puristusmenetelmä, jonka avulla saamme jokaisesta yksittäisestä raaka-aineesta mahdollisimman paljon makua, ravinteita ja kuituja. Meillä on vuosien varrella kertynyt paljon kokemusta, jota käytimme tämän puristusmenetelmän hiomiseen.
Jäähdytys ja sekoittaminen - rasaft.fi/mikropuristamo

Jäähdytys ja sekoittaminen

Seuraavassa vaiheessa vastapuristettu mehu sekoitetaan ja jäähdytetään. Puhtaita hedelmä- ja vihannesmehuja jäähdytetään erillisissä jäähdytyssäiliöissä n. 2 asteeseen ennen kuin sekoitetaan valmiisiin mehuihin ainutlaatuisten reseptien mukaan. Mehun pitäminen jäähdytettynä koko tuotannon ajan on äärimmäisen tärkeää luonnollisten mikro-organismien lisääntymisen estämiseksi ja siten myös raakamehun maun, värien, ravintosisällön ja koostumuksen varmistamiseksi.
Pullotus - rasaft.fi/mikropuristamo

Pullotus

Ennen kuin voimme toimittaa valmiin mehun lähimpään myymälään, pullotamme tuorepuristetun mehun pulloihimme ja laitamme oikean etiketin oikeaan makuun. Nyt mehu on vihdoin valmis!
Jakelu - rasaft.fi/mikropuristamo

Jakelu

Viimeinen vaihe ennen kuin pääset nauttimaan Råsaftista on, että omat jakelijamme ajavat mehut kauppaan, kahvilaan tai hotelliin. Näin varmistamme, ettei kylmäketju katkea ja että mehua käsitellään oikein, kunnes se saapuu kauppaan. hylly. Raakamehu on tuoretuote ja siksi sitä on säilytettävä alle 4 asteessa, jotta kaikki luonnolliset ominaisuudet säilyvät.