Meidän mehut! - rasaft.fi/meidan-mehut

Image

Meidän mehut!

Mehumme puhuvat ja säteilevät selkeää kieltä - Aitoutta! Eloisat värit, luonnolliset maut ja aromit sekä upeat makuyhdistelmät. Olemme ylpeitä siitä, että olemme päättäneet olla käsittelemättä mehujamme, sekä siitä, että voimme aidosti kutsua mehuamme tuorepuristetuiksi ja että olemme jalostaneet puristustekniikoitamme monien vuosien ajan luodaksemme fantastisen mehun, jonka olemme päättäneet kutsua nimellä Råsaft. Olemme ylpeitä siitä!
Mehuvalikoimastamme löytyy jotakin kaikentyyppisille mehun ystäville. Klassisesta appelsiini- ja omenamehusta eksoottisiin mehuihin, kasvismehuihin ja kauden mehuihin. Tämän lisäksi meiltä löytyy myös 100 % puhdasta inkivääriä, sitruunaa ja limeä baareihin, ravintoloihin ja kahviloihin.
Raakamehua on saatavana eri kokoisina: 250ml, 700ml ja 5000ml.

Meidän kasvismehut - rasaft.fi/meidan-mehut

Kasvismehut

Vihanneksia sisältävät mehumme ovat loistava tapa saada nopeasti ja kätevästi terveellinen annos tärkeitä ravintoaineita. Ne ovat täynnä vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja kuituja, jotka auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmääsi ja lisäämään energiatasoa. Ne eivät ole vain terveellisiä, vaan myös maistuvat taivaallisilta!
Meidän kasvismehut
Appelsiini- ja Omenamehu - rasaft.fi/meidan-mehut

Appelsiini- ja Omenamehu

Monet rakastavat ja suosivat vastapuristettua mehua, jossa ei ole paljon ainesosia tai röyhelöitä. Eli vanhaa kunnon appelsiini- tai omenamehua, joka on valmistettu vain appelsiineista tai omenoista. Uskomme, että olemme onnistuneet valmistamaan markkinoiden parasta käsittelemätöntä appelsiini- ja omenamehua, joten muista kokeilla itse! Lupaamme, ettet tule pettymään!
Meidän appelsiini- ja omenamehumme
Eksoottiset mehumme - rasaft.fi/meidan-mehut

Eksoottisia mehuja

Eksoottiset mehumme sisältävät ainutlaatuisia makuyhdistelmiä, kuten ananasta, kiiviä, appelsiinia, limettiä ja minttua. Tiesitkö, että Råsaft on ainutlaatuinen siinä, että mehuissamme on tuoretta minttua? Syynä tähän on, että mintun maku ja väri tuhoutuvat, jos sitä käsitellään. Ei ongelma meille ja raakamehullemme!
Eksoottiset mehumme
Kausimaut - rasaft.fi/meidan-mehut

Kausimaut

Rakastamme eri vuodenaikoja ja niiden vaikutusta hedelmien ja kasvisten saatavuuteen ja makuominaisuuksiin. Siksi valmistamme joka vuosi uusia ainutlaatuisia mehuja, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.
Pidä hyllyjä silmällä!

Meidän kausimaut
Image
Grönsaksjuicer
Våra juicer som innehåller grönsaker är ett utmärkt sätt att snabbt och bekvämt få i sig en hälsosam dos av viktiga näringsämnen. De är fullproppade med vitaminer, mineraler, antioxidanter och fibrer som hjälper till att stärka ditt immunförsvar och öka på energinivåerna. De är inte bara hälsosamma utan smakar också himmelskt gott!
Våra grönsaksjuicer
Image
Apelsin - och Äppeljuice
Många älskar och föredrar en färskpressad juice utan massa ingredienser eller krusiduller dvs en gammal hederlig apelsin - eller äppeljuice gjord på endast apelsiner eller äpplen. Vi anser att vi lyckats ta fram marknadens bästa obehandlade apelsin - och äppeljuice så se till att testa själv! Vi lovar att du inte kommer att bli besviken!
Vår apelsin - och äppeljuice
Image
Exotiska juicer
Våra exotiska juicer innehåller unika smakkombinationer med bland annat ananas, kiwi, apelsin, lime och mynta. Visste du att Råsaft är unika med att ha färsk mynta i våra juicer? Anledningen till detta är att myntans smak och färg förstörs om den behandlas. Inget problem för oss och vår obehandlade juice!
Våra exotiska juicer
Image
Säsong juicers
Vi älskar de olika årstiderna och säsongerna och hur de påverkar tillgängligheten och smakegenskaperna för vissa frukter och grönsaker. Därför ser vi till att varje år ta fram nya unika juicer som endast finns tillgängliga under begränsad tid.
Våra säsong juicer
Image

Hi, we are RÅSAFT!

We are untreated. We have love & respect for nature and our products. We take pride in our Craftsmanship. We are real. RAW FOR REAL.
ABOUT US