Meidän mehut! Juuri puristetuiksi mehuja - rasaft.fi/meidan-mehut

Meidän mehut!

Mehumme puhuvat ja säteilevät selkeää kieltä - Aitoutta! Eloisat värit, luonnolliset maut ja aromit sekä upeat makuyhdistelmät. Olemme ylpeitä siitä, että olemme päättäneet olla käsittelemättä mehujamme, sekä siitä, että voimme aidosti kutsua mehuamme tuorepuristetuiksi ja että olemme jalostaneet puristustekniikoitamme monien vuosien ajan luodaksemme fantastisen mehun, jonka olemme päättäneet kutsua nimellä Råsaft. Olemme ylpeitä siitä!
Mehuvalikoimastamme löytyy jotakin kaikentyyppisille mehun ystäville. Klassisesta appelsiini- ja omenamehusta eksoottisiin mehuihin, kasvismehuihin ja kauden mehuihin. Tämän lisäksi meiltä löytyy myös 100 % puhdasta inkivääriä, sitruunaa ja limeä baareihin, ravintoloihin ja kahviloihin.
Raakamehua on saatavana eri kokoisina: 250ml, 700ml ja 5000ml.

Meidän kasvismehut - Tuorepuristetut raa'at kasvismehut - rasaft.fi/meidan-mehut

Kasvismehut

Vihanneksia sisältävät mehumme ovat loistava tapa saada nopeasti ja kätevästi terveellinen annos tärkeitä ravintoaineita. Ne ovat täynnä vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja kuituja, jotka auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmääsi ja lisäämään energiatasoa. Ne eivät ole vain terveellisiä, vaan myös maistuvat taivaallisilta!
Meidän kasvismehut
Paras käsittelemätön appelsiini- ja omenamehu - rasaft.fi/meidan-mehut

Appelsiini- ja Omenamehu

Monet rakastavat ja suosivat vastapuristettua mehua, jossa ei ole paljon ainesosia tai röyhelöitä. Eli vanhaa kunnon appelsiini- tai omenamehua, joka on valmistettu vain appelsiineista tai omenoista. Uskomme, että olemme onnistuneet valmistamaan markkinoiden parasta käsittelemätöntä appelsiini- ja omenamehua, joten muista kokeilla itse! Lupaamme, ettet tule pettymään!
Meidän appelsiini- ja omenamehumme
Käsittelemättömät eksoottiset mehumme sisältävät ainutlaatuisia makuyhdistelmiä, kuten ananasta, kiiviä, appelsiinia, limettiä ja minttua. - rasaft.fi/meidan-mehut

Eksoottisia mehuja

Eksoottiset mehumme sisältävät ainutlaatuisia makuyhdistelmiä, kuten ananasta, kiiviä, appelsiinia, limettiä ja minttua. Tiesitkö, että Råsaft on ainutlaatuinen siinä, että mehuissamme on tuoretta minttua? Syynä tähän on, että mintun maku ja väri tuhoutuvat, jos sitä käsitellään. Ei ongelma meille ja raakamehullemme!
EKSOOTTISIA MEHUJA
Valmistamme uusia ainutlaatuisia kausimehuja, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. - rasaft.fi/meidan-mehut

Kausimaut

Rakastamme eri vuodenaikoja ja niiden vaikutusta hedelmien ja kasvisten saatavuuteen ja makuominaisuuksiin. Siksi valmistamme joka vuosi uusia ainutlaatuisia mehuja, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.
Pidä hyllyjä silmällä!

Meidän kausimaut
Valmistamme uusia ainutlaatuisia kausimehuja, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. - rasaft.fi/meidan-mehut

Baarivalikoima

Baarivalikoimassamme on tarjolla aitoja tuorepuristettuja mehuja, joissa on 100-prosenttisesti puhtaat maut. Ammattitaitoiset asiakkaamme käyttävät niitä loihtiessaan herkullisia cocktaileja ja erilaisia ainutlaatuisia ruokia.
Meidän baarivalikoima