Meidän mehut! Juuri puristetuiksi mehuja - rasaft.fi/meidan-mehut

Meidän mehut!

Meille mehu on pyhää. Puristamme, hengitämme, juomme ja unelmoimme mehua. Meille on tärkeää, että valitsitpa sitten kylmäpuristetun appelsiinimehun kaikessa yksinkertaisuudessaan tai 6 ainesosan trooppisen mehun, sinun pitäisi tuntea, että "se oli todella, todella hyvää". Silloin olemme onnistuneet.

Haluamme että mehumme kutkuttaa kaikkia aistejasi. Maku, haju, näkö, tuntuma ja jopa kuulo. Siinä on tiettyä nautintoa kun aamulla kaadat kylmäpuristettua mehua lasiin ja kuulet pulputtavan äänen.

Haluamme, että mehuistamme löytyy jokaiselle jotakin. Puuttuuko sinusta jotain? Sitten odotamme innolla, että kuulemme sinusta. Rakastamme uusien reseptien kokeilemista!

Meidän kasvismehut - Tuorepuristetut raa'at kasvismehut - rasaft.fi/meidan-mehut

Kasvismehut

Vihanneksia sisältävät mehumme ovat loistava tapa saada nopeasti ja kätevästi terveellinen annos tärkeitä ravintoaineita. Ne ovat täynnä vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja kuituja, jotka auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmääsi ja lisäämään energiatasoa. Ne eivät ole vain terveellisiä, vaan myös maistuvat taivaallisilta!
Meidän kasvismehut
Paras käsittelemätön appelsiini- ja omenamehu - rasaft.fi/meidan-mehut

Appelsiini- ja Omenamehu

Monet rakastavat ja suosivat vastapuristettua mehua, jossa ei ole paljon ainesosia tai röyhelöitä. Eli vanhaa kunnon appelsiini- tai omenamehua, joka on valmistettu vain appelsiineista tai omenoista. Uskomme, että olemme onnistuneet valmistamaan markkinoiden parasta käsittelemätöntä appelsiini- ja omenamehua, joten muista kokeilla itse! Lupaamme, ettet tule pettymään!
Meidän appelsiini- ja omenamehumme
Käsittelemättömät eksoottiset mehumme sisältävät ainutlaatuisia makuyhdistelmiä, kuten ananasta, kiiviä, appelsiinia, limettiä ja minttua. - rasaft.fi/meidan-mehut

Eksoottisia mehuja

Eksoottiset mehumme sisältävät ainutlaatuisia makuyhdistelmiä, kuten ananasta, kiiviä, appelsiinia, limettiä ja minttua. Tiesitkö, että Råsaft on ainutlaatuinen siinä, että mehuissamme on tuoretta minttua? Syynä tähän on, että mintun maku ja väri tuhoutuvat, jos sitä käsitellään. Ei ongelma meille ja raakamehullemme!
EKSOOTTISIA MEHUJA
Valmistamme uusia ainutlaatuisia kausimehuja, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. - rasaft.fi/meidan-mehut

Kausimaut

Rakastamme eri vuodenaikoja ja niiden vaikutusta hedelmien ja kasvisten saatavuuteen ja makuominaisuuksiin. Siksi valmistamme joka vuosi uusia ainutlaatuisia mehuja, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.
Pidä hyllyjä silmällä!

Meidän kausimaut
Valmistamme uusia ainutlaatuisia kausimehuja, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. - rasaft.fi/meidan-mehut

Baarivalikoima

Baarivalikoimassamme on tarjolla aitoja tuorepuristettuja mehuja, joissa on 100-prosenttisesti puhtaat maut. Ammattitaitoiset asiakkaamme käyttävät niitä loihtiessaan herkullisia cocktaileja ja erilaisia ainutlaatuisia ruokia.
Meidän baarivalikoima