Eksoottisia mehuja- rasaft.fi/eksootisia-mehuja

Eksoottisia mehuja

Eksoottiset mehumme sisältävät ainutlaatuisia makuyhdistelmiä, kuten ananasta, kiiviä, appelsiinia, limettiä ja minttua. Tiesitkö, että Råsaft on ainutlaatuinen siinä, että mehuissamme on tuoretta minttua? Syynä tähän on, että mintun maku ja väri tuhoutuvat, jos sitä käsitellään. Ei ongelma meille ja raakamehullemme!

OMENA ANANAS LIME INKIVÄÄRI MINTTU

OMENA ANANAS LIME INKIVÄÄRI MINTTU - raasaft.fi/meidan-mehut/eksooottisia-mehuja
Omenan ja limen kirpeyden sekä ananaksen ja mintun makeuden ja virkistävän yhdistelmä tekee tästä suosikin, kun aurinko paistaa tai jos haluat vain ajautua unelmissasi jonnekin kaukaiselle rannalle.

APPELSIINI KIIVI INKIVÄÄRI

APPELSIINI KIIVI INKIVÄÄRI - raasaft.fi/meidan-mehut/eksooottisia-mehuja
Tämä appelsiinipohjainen kiivimehu on yksi kirpeimmistä makuistamme. Kiivi lisää makeutta, appelsiini happamuutta ja inkivääri lämpöä. Sen lisäksi, että kiivi sisältää monia erilaisia immuunijärjestelmää vahvistavia vitamiineja ja antioksidantteja, se sisältää myös runsaasti kuituja ja entsyymejä, jotka luonnollisesti auttavat ruoansulatusta.

APPELSIINI ANANAS MINTTU

APPELSIINI ANANAS MINTTU - raasaft.fi/meidan-mehut/eksooottisia-mehuja
Makea appelsiini, virkistävä ananas ja tuore minttu tekevät silmissämme täydellisen kesämehun. Ananaksella on korkea luonnollinen makeus, joka tulee sen aromientsyymeistä, kuten bromelainista, jotka antavat mehulle erottuvan maun ja aromin.

OMENA SITRUUNA MINTTU

OMENA SITRUUNA MINTTU - raasaft.fi/meidan-mehut/eksooottisia-mehuja
Todellinen mocktail-suosikki! Aivan kuin virkistävä limonadi ilman lisättyä sokeria ja vettä. Omenan makeus, sitruunan tasapainoinen hapokkuus ja mintun tuoreus tekevät tästä mehusta ilmeisen suosikin eksoottisten mehujemme joukossa.

MITÄ MEIDÄN EKSOOTTISISSA MEHUISSA ON?