Kausimaut - rasaft.fi/kausimaut

Kausimaut

Rakastamme eri vuodenaikoja ja niiden vaikutusta hedelmien ja kasvisten saatavuuteen ja makuominaisuuksiin. Siksi valmistamme joka vuosi uusia ainutlaatuisia mehuja, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Pidä hyllyjä silmällä!

Red Love

Red Love on suosituin sesonkimakumme - rasaft.fi/meidan-mehut/kausimaut
Red Love on suosituin sesonkimakumme, joka on saatavilla myymälöissä loka - joulu- / tammikuussa. Tämä mehu huutaa rakkautta punaisella värillään ja pehmeällä ja makealla maullaan, joka tulee erityisestä Red Love -omenalajikkeesta, joka on punainen sekä sisältä että ulkoa. Punainen väri johtuu siitä, että omena sisältää runsaasti antosyaaneja, eräänlaista antioksidanttia. Tätä ei voi missata!

VINTERVÄRME

Image

Vintervärme on uusin kausimakumme, joka koostuu ihanasta omenan, appelsiinin ja kanelin yhdistelmästä, joka voidaan nauttia kylmänä tai kevyesti lämmitettynä vaihtoehtona glögille.
Tämä mehu taatusti lämmittää sieluasi kylminä ja pimeinä talvikuukausina!

OMENA INKIVÄÄRI SITRUUNA

Image

Tämä omenapohjainen mehu on sinulle, joka rakastat inkivääriä! Se sisältää eniten inkivääriä kaikista mauistamme ja voimme luvata, että se tuntuu siltä. Uskallatko?
Inkivääri tunnetaan anti-inflammatorisista ominaisuuksistaan ja auttaa myös parantamaan ruoansulatusta.

CLEMENSHINE

Image
Clemenshine on saatavilla kauppojen hyllyiltä vain loka-joulukuussa ja erottuu joukosta makealla ja terveellisellä maullaan, joka tulee klementiinistä. Clément Rodierin kerrotaan löytäneen klementiini orpokodin puutarhasta Misserghinissä Algeriassa noin vuonna 1902. Se syntyi pomelon ja mandariinin vahingossa tapahtuneen hybridisoitumisen seurauksena, ja se sisältää lähes kaikki B-vitamiinit ja C-vitamiinit sekä muita hyödyllisiä ravintoaineita.

MITÄ MEIDÄN KAUSIMAUISSA ON?