Baarivalikoima - rasaft.fi/meidan-mehut/baarivalikoima

Baarivalikoima

Baarivalikoimassamme on tarjolla aitoja tuorepuristettuja mehuja, joissa on 100-prosenttisesti puhtaat maut.
Ammattitaitoiset asiakkaamme käyttävät niitä loihtiessaan herkullisia cocktaileja ja erilaisia ainutlaatuisia ruokia.

INKIVÄÄRI TUPLASUODATETTU

Inkivääri tuplasuodatettu
Inkiväärimehumme koostuu 100-prosenttisesti tuorepuristetusta inkivääristä suoraan mikropuristamoltamme. Tämän vitamiinirikkaan yrttijuuren puristamisen aikana suodatamme sen kahdesti täydellisen lopputuloksen varmistamiseksi. Tuloksena on mahdollisimman kirkas inkiväärimehu ilman hedelmälihaa ja kuituja. Tässä mehussa on potkua!

SITRUUNA KOLMINKERTAISESTI SUODATETTU

sitruuna kolminkertaisesti suodatettu

Puristamme kauden hienoimmat sitruunat suoraan mikropuristamossamme. Puristettu mehu suodatetaan kolminkertaisesti, jotta saamme lopputuloksena kirkkaan ja raikkaan sitruunamehun missä ei ole hedelmälihaa tai kuituja.
100 % sitruunamehu – sopivan raikasta ja hapanta!

LIME KOLMINKERTAISESTI SUODATETTU

lime kolminkertaisesti suodatettu
Mahtava limemehu 100-prosenttisesti vastapuristetuista limeistä. Puristettu mehu suodatetaan kolminkertaisesti, jotta saamme lopputuloksena kirkkaan limemehun missä ei ole hedelmälihaa tai kuituja. Raikasta limemehua moneen käyttöön!

Greippi

greippimehu
Greippimehu - mahtava makutasapaino makean ja happaman välillä! Tämä mehu on valmistettu 100-prosenttisesti tuoreista verigreipeistä. Puristamme sen aivan kuten kaikki muutkin mehumme – Tuoreena pienessä mikropuristamossamme!

MITÄ MEIDÄN KASVISMEHUISSA ON?