raaka- ja kylmäpuristetut kasvismehut - rasaft.fi/kasvismehut

Kasvismehut

Raaka- ja kylmäpu ristetut kasvismehumme ovat loistava tapa saada nopeasti ja kätevästi terveellinen annos tärkeitä ravintoaineita. Ne ovat täynnä vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja kuituja, jotka auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmääsi ja lisäämään energiatasoa. Ne eivät ole vain terveellisiä, vaan myös maistuvat taivaallisilta!

OMENA APPELSIINI PORKKANA INKIVÄÄRI

Kasvismehut: Omena appelsiini omena inkivääri mehu - rasaft.fi/meidan-mehut/kasvismehut
Maaginen yhdistelmä omenaa, appelsiinia, inkivääriä ja porkkanaa, jossa on runsaasti porkkanan makua ja väriä. Omena ja appelsiini antavat mukavan makeuden ja happamuuden, kun taas inkivääri lisää hieman lämpöä ja tuo mukanaan paljon etuja. Se on täynnä vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja muita tärkeitä ravintoaineita, joten se on erinomainen valinta pysyä terveenä ja energisenä.

OMENA ANANAS PINAATTI SIRUNA

Kasvismehut: Omena Ananas Pinaatti Siruna mehu  - rasaft.fi/meidan-mehut/kasvismehut
Tämä mehu on bestselleremme ja monien ilmeinen suosikki. Omenan, ananaksen, pinaatin ja sitruunan sekoitus on maukas yhdistelmä, jossa omena auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmääsi ja parantamaan ruoansulatusta. Ananas on loistava C-vitamiinin, mangaanin ja B-vitamiinien lähde. Pinaatti on täynnä välttämättömiä ravintoaineita, kuten rautaa, kalsiumia, kaliumia, magnesiumia ja A-vitamiinia. Lopuksi sitruunamehu on täynnä C-vitamiinia, joka auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, tasapainottamaan pH-tasoasi ja edistää ruoansulatusta.

OMENA APPELSIINI PUNAJUURI SITRUUNA INKIVÄÄRI

Kasvismehut: Omena appelsiini punajuuri sitruuna inkivääri mehu - rasaft.fi/meidan-mehut/kasvismehut
Tämä herkullinen omena-, punajuuri-, appelsiini-, inkivääri- ja sitruunamehu on lyömätön yhdistelmä suussa sulavia makuja. Jokainen siemaus on täynnä makea ja hapanta makuja täydellisessä tasapainossa. Omenoiden, punajuurien, appelsiinien, inkiväärien ja sitruunoiden sekoitus on todella superraaka mehu. Se sisältää uskomattoman paljon antioksidantteja ja vitamiineja, jotka auttavat sinua pysymään terveenä ja energisenä. Aloita päiväsi oikein nauttimalla lasillinen tätä ravitsevaa ja herkullista mehua!

Mitä meidän kasvismehuissa on?