Kestävyys ja hyväntekeväisyys

Kestävän tulevaisuuden edistäminen, ruokahävikin minimoiminen ja sosiaalisen vastuun ottaminen ovat lähellä sydäntämme. Siksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja ja yhteistyökumppaneita voidaksemme tehdä niin paljon kuin pystymme.
Jätteistämme tulee biokaasua - rasaft.fi

Jätteistämme tulee biokaasua

Vaikka pyrimme käyttämään itse mahdollisimman paljon raaka-aineita, jäännöstuotteita syntyy aina. Olemme jo usean vuoden ajan tehneet yhteistyötä Botkyrkan kunnan kanssa, joka muuttaa puristimen jäännöstuotteet biokaasuksi, jota käytetään kunnan linja-autojen polttoaineena.
Jäännöskuidut saavat uuden elämän Orklan ja Frankfulin avulla - rasaft.fi

Jäännöskuidut saavat uuden elämän Orklan ja Frankfulin avulla

Vuonna 2022 aloitimme yhteistyön Orklan kanssa, joka antaa uuden elämän jäännöskuiduillemme heidän vegaanisissa Frankful-tuotteissa. Frankful tarjoaa maukasta ja ilmastoälykästä vegaaniruokaa, josta voit lukea lisää täältä.
Råsaft ottaa yhteiskuntavastuuta tukemalla Hyvän Arjen toimintaa. - rasaft.fi

Råsaft ottaa yhteiskuntavastuuta tukemalla Hyvän Arjen toimintaa.

Hyvä Arki ry on vuonna 1990 perustettu avustusjärjestö. Järjestö auttaa vähävaraisia espoolaisia jakamalla elintarvikkeita noin 500.000 kg vuodessa, sekä uusia vaatteita ja hygieniatuotteita.
Asiakaskäyntejä kirjattiin vuonna 2022 yli 45.000. Muuta järjestön toimintaa on mm. ilmaiset aamiaiset, lastenleirit ja senioriryhmät.

Olemme olleet osa Palpan panttijärjestelmää vuodesta 2022, joten älä unohda kierrättää pullojamme mehun juomisen jälkeen! - rasaft.fi

Kierrätä pullo!

Olemme olleet osa Palpan panttijärjestelmää vuodesta 2022, joten älä unohda kierrättää pullojamme mehun juomisen jälkeen! Pullomme on valmistettu myös kierrätysmuovista (rPet), joka on ympäristöystävällisempää kuin tavallinen muovi.