Image

Råsaft - AITOA MEHUA!


Aikoinaan kaikki mehu oli aitoa. Mutta tänä päivänä hyllyjä dominoi käsitelty mehu, joita ihminen on teollisesti muokannut. Nämä eivät ole aitoja mehuja, vaan feikkejä eivätkä oikeastaan edes kuuluisi mehuhyllyyn. Me Råsaftilla ajattelemme näin - Miksi tehdä yksinkertainen asia monimutkaiseksi?
Meidän mikropuristamolla Lovisebergissä lajittelemme kauden parhaimmat ainekset ja puristamme niistä mehut, eikä mitään muuta.
Lopputulos on aito mehu. Se näkyy luonnollisesta väristä ja tuntuu hyvästä tuoksusta ja mausta. Koska mehu on täysin käsittelemätön, säilyy siinä kaikki terveyshyödyt, jotka menetetään kun mehua käsitellään lämmöllä tai paineella. Se ei kävisi meidän mielessäkään.
Pidetään luonto sellaisena kuin se on. Råsaft on aito mehu!

RÅSAFT - ÄKTA JUICE

RÅSAFT - ÄKTA JUICE

En gång i tiden var all juice äkta. Men i butikerna idag är hyllorna dominerade av behandlad juice, där människan har fifflat med juicen. Det här är inte äkta juice, den är fejk och hör egentligen inte hemma i juicehyllan.

Men på Råsaft tänker vi så här: Varför krångla till det?  I vårt mikropresseri sorterar vi ut de finaste råvarorna för säsongen, pressar juicen och sen: Inget mer. Resultatet blir en äkta juice. Det syns på den naturliga färgen och känns på den goda smaken och doften.

Genom att juicen är helt obehandlad behåller den alla nyttigheter som går förlorade när den behandlas med värme eller tryck. Det skulle aldrig falla oss in. Vi behåller naturen som den är. Räsaft är äkta juice!

Meidän arvot

Käsittelemätön mehun ainesosa: punajuuri - rasaft.fi/aitoa-mehua

Käsittelemätöntä mehua

Olemme vakuuttuneita siitä, että luontoa ei tarvitse parantaa. Se on jo paras. Ja siksi sitä ei saa koskaan käsitellä, mikä tarkoittaa, että ihmisen vaikutuksen mehuun tulisi olla mahdollisimman pieni. Valitsemme kauden parhaat ainekset, puristamme niistä mehut ja sitten ei muuta. Koska emme pastöroi emmekä paineista mehujamme, ne säilyttävät kaikki hyödynsä. Olemme ylpeitä lyhyestä 9 päivän säilyvyydestämme, mikä on meille paras todiste siitä, että emme käsittele mehua. Mutta voimme luvata sinulle, että olet juonut mehun jo muutaman päivän kuluttua.
Käsittelemätön mehun ainesosa: inkivääri - rasaft.fi/aitoa-mehua

Aidosti tuore

Jotkut tuotemerkit haluavat huijata kuluttajat ostamaan käyttämällä sanoja, jotka kuulostavat hyvältä, mutta eivät tarkoita mitään. Koska kuinka "tuorepuristettu" mehu voi pysyä "tuorepuristettuna" 4 viikkoa?
Olemme ainoa mehu, joka on läpinäkyvä milloin mehu on puristettu, jotta voit kuluttajana olla varma kuinka tuorepuristettu se on. Löydät valmistuspäivän (VP) parasta ennen -päiväyksen yläpuolelta.
Raaka mehu on todella tuoretta! Säilytä ja nauti kylmänä!

Käsittelemätön mehun ainesosa: ananas - rasaft.fi/aitoa-mehua

Käsityön iloa

Käsittelemättömän mehun puristaminen ja toimittaminen voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta se vaatii intohimoa, tietoa ja tinkimättömyyttä kaikilla tasoilla. Tuotekehityksestä valintaan, raaka-aineiden hankinnasta ja pesusta erilaisiin puristusmenetelmiin, jäähdytykseen ja lopulta mehujen toimittamiseen liikkeisiin.
Viimeisten kymmenen vuoden aikana olemme jatkuvasti jalostaneet kaikkia näitä elementtejä voidaksemme tarjota mahdollisimman autenttista mehua.